Perinnetaidot — käsikirja kaikille

Koskelainen, Elina; Saure, Heikki
Nimeke: Perinnetaidot — käsikirja kaikille
Tekijät: Koskelainen, Elina (Kirjoittaja)
Saure, Heikki (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522225207
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 24,00 € 19,20 € (17,45 € alv 0 %)


Kustantaja: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura
Sarja: Kirjokansi 51
Painos: 2. painos, 2016
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 175
Tuoteryhmät: Kansanperinne
Kirjastoluokka: 65 KÄSITYÖ. KOTITEOLLISUUS
Kansalliskirjaston asiasanat: käsityöperinne, käsityöt, askartelu, luonnonmateriaalit, punontatyöt, värjäys, kynttilät, valmistus, ruokaperinne, ruoanvalmistus, puutyöt, kädentaidot, historia, Suomi
Perinnetaidot on opas isovanhempien sukupolven kädentaitoihin. Saunavihdan sitominen, karjalanpiirakan rypyttäminen tai himmelin rakentaminen onnistuvat takuuvarmasti kirjan selkeillä ohjeilla. Mukana on myös nykyaikaisia ja sovellettuja ohjeita älylapasesta tabletinsuojaan.

Kirjassa on runsaasti sekä helppoja että sopivan haastavia ohjeita. Teos sisältää ohjeiden lisäksi mielenkiintoisia yksityiskohtia käsitöiden historiasta ja käyttötavoista.

Elina Koskelainen on kulttuurialan sekatyöläinen, Shamppanjaa ja shukkapuikkoja -käsityöblogin pitäjä ja taideteollinen muotoilija, joka opettaa kädentaitoja ja toimii museo-oppaana.

Heikki Saure on monipuolinen kirjailija, joka on kirjoittanut sekä yleisiä tietokirjoja että kokeellista kaunokirjallisuutta useille kustantajille. Aiemmin hän on työskennellyt toimittajana, kriitikkona ja kirjakauppiaana.


Tuotesuositukset