Nimeke: | Arkkitehdin pöydässä — miljöitä ja makuja | ||
Tekijät: | Helkama, Iris (Kirjoittaja) Blåfield-Aaltonen, Inga (Kirjoittaja) Rista, Elvi (Valokuvaaja, tekijä) Träskelin, Rauno (Valokuvaaja, tekijä) |
||
Tuotetunnus: | 9789522223142 | ||
Tuotemuoto: | Kovakantinen kirja | ||
Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
Hinta: | 29,00 € (26,36 € alv 0 %) | ||
|
|||
Kustantaja: | SKS Kirjat |
Sarja: | SKS:n toimituksia |
Painos: | 1. painos, 2012 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 279 |
Tuoteryhmät: | Historia SKS:n toimituksia |
Kirjastoluokka: | 68.2 Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri |
Kansalliskirjaston asiasanat: | arkkitehtuuri, arkkitehdit, tilasuunnittelu, ruokailutilat, tilat, ruoanvalmistus, rakennuskulttuuri, ruokakulttuuri, gastronomia, ruokailu, työpaikkaruokailu, asuinrakennukset, huvilat, taiteilijakodit, ateljeet, ravintolat, kahvilat, henkilöstöravintolat, koulurakennukset, ratsutilat, ruokaperinne, talonpoikaiskulttuuri, Hvitträsk, Otaniemen kappeli, Sundmanin talo, Eduskuntatalo, Pikkuparlamentti, kulttuurihistoria, ruokaohjeet, historia, Etelä-Pohjanmaa, Helsinki, Tampere, Ahvenanmaa, Nummen kunta, Raasepori, Pohja, Havaiji, Saarinen, Eliel, Aalto, Alvar, Lönn, Wivi, Sundman, Gustaf Wilhelm, Engel, C. L., Sonck, Lars, Arokallio, Elsa, Siitonen, Tuomo, Widnäs, Karin, Ossipoff, Vladimir, Helin, Pekka, Cranbrook Academy of Art, Teknillinen korkeakoulu, Helsingin yliopisto. Viikin normaalikoulu |