Bit Bang — Yrjö Neuvo ja digitaalinen kumous

Häikiö, Martti; Ylitalo, Essi
Nimeke: Bit Bang — Yrjö Neuvo ja digitaalinen kumous
Tekijät: Häikiö, Martti (Kirjoittaja)
Ylitalo, Essi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522224439
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 12,00 € (10,91 € alv 0 %)

Kustantaja: SKS Kirjat
Sarja: Kirjokansi 16
Painos: 1. painos, 2013
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 347
Tuoteryhmät: Historia
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: diplomi-insinöörit, professorit, tutkijat, yritysjohtajat, elektroniikka-ala, tietotekniikka-ala, signaalinkäsittely, digitaalitekniikka, tieto- ja viestintätekniikka, puhelintekniikka, elektroniikka, sovellukset (soveltaminen), innovaatiot, teknologinen kehitys, digitalisaatio, historia
Luovan tiedemiehen ja digiteknologian voittokulku

Yrjö Neuvon elämäntarina on kiehtova löytöretki yhteiskuntaa mullistaneiden keksintöjen syntyhistoriaan. Digitaalisen teknologian vallankumous eli Neuvon sanoin Bit Bang on levittänyt tiedonsiirtoon käytettävät bitit kaikkialle arkeen kuin alkuräjähdys.

Yrjö Neuvo rakenteli teknisiä laitteita jo lapsena, ja sittemmin hänen elämäntehtäväkseen tuli edistää digitaalista kumousta maailman huippuyliopistoissa ja yritysmaailmassa. Nokian teknologiajohtajana hän oli keskeisesti mukana matkapuhelinten maailmanvalloituksessa.

Bit Bang on paitsi Yrjö Neuvon elämäkerta myös yleistajuinen esitys innovaatioista ja suomalaisen osaamisen menestystarina. Se kertoo intohimosta keksintöihin ja uskalluksesta tehdä asioita uudella tavalla.

Teoksen ovat kirjoittaneet lukuisia tietokirjapalkintoja voittanut professori Martti Häikiö, joka on aiemmin julkaissut muun muassa Nokian yrityshistorian ja V. A. Koskenniemen elämäkerran, sekä valtiotieteiden maisteri Essi Ylitalo.


Tuotesuositukset