Hyvinvointia metsästä

Tyrväinen, Liisa; Kurttila, Mikko; Sievänen, Tuija; Tuulentie, Seija
Nimeke: Hyvinvointia metsästä
Tekijät: Tyrväinen, Liisa (Toimittaja)
Kurttila, Mikko (Toimittaja)
Sievänen, Tuija (Toimittaja)
Tuulentie, Seija (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789522225870
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 19,00 € (17,27 € alv 0 %)

Kustantaja: SKS Kirjat
Sarja: Kirjokansi 90
Painos: 2. painos, 2015
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 271
Tuoteryhmät: Kulttuuri
Kirjastoluokka: 67.58 Metsien monikäyttö
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: metsät, monikäyttö, luonto, virkistyskäyttö, terveyshyödyt, luontomatkailu, yritystoiminta, ympäristökysymykset, metsämaisema, luontosuhde, maankäyttö, virkistystoiminta, maaseutu, metsänomistajat, metsäsuunnittelu
Metsissä ulkoillaan, niitä ihaillaan ja niissä tarjotaan matkailupalveluja. Niitä suojellaan, hoidetaan ja niistä kiistellään. Suomen luonto on kokonaisuus, jonka käyttö herättää keskustelua.

Kirjassa eri tieteenalojen tutkijat tarkastelevat metsiä yleistajuisesti muun muassa virkistyksen, maiseman ja talouden näkökulmista. Kirjassa pohditaan, miten metsien käyttömuodot voisi sovittaa yhteen ja millaisia haasteita erityisesti virkistyskäyttö ja matkailu asettavat metsien hoidolle.

Teos palvelee luonnonvarojen ja maankäytön sekä ympäristöalojen opetusta. Se on hyödyllistä luettavaa suunnittelijoille, matkailun kehittäjille ja luontomatkailuyrittäjille. Kirja on tiivis tietopaketti myös muille luonnon virkistyskäytöstä kiinnostuneille.

Kirjan ovat toimittaneet metsien virkistyskäytön ja luontomatkailun asiantuntijat professori MMT Liisa Tyrväinen sekä tutkijat MMT Mikko Kurttila, MMM Tuija Sievänen ja YTT Seija Tuulentie.


Tuotesuositukset