Kalle Päätalo — Kirjailijan elämä

Ylönen, Ritva
Nimeke: Kalle Päätalo — Kirjailijan elämä
Tekijät: Ylönen, Ritva (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522228451
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 18,00 € 10,00 € (9,09 € alv 0 %)

Kustantaja: SKS Kirjat
Sarja: Kirjokansi 140
Painos: 4. painos, 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 490
Tuoteryhmät: Kirjallisuudentutkimus
Elämäkerrat
Kalle Päätalo 100 vuotta
Kesäale
Kirjastoluokka: 86.2 Suomen ja suomalais-ugrilaisten kielten kirjallisuuden historia ja tutkimus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kirjailijat, henkilöhistoria, tuotanto, reseptio, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus, kirjallisuudentutkimus, biografinen kirjallisuudentutkimus, kirjallisuudenhistoria
E-kirja, 2017
EPUB
6,90 €

Kalle Päätalo on lähes myyttinen hahmo - työn, omillaan pärjäämisen ja rehellisyyden perikuva. Lukijat ja media loivat Päätalosta tuhkimotarinan sankarin, ja tätä käsitystä Päätalo itsekin vahvisti lukuisissa haastatteluissa ja Iijoki-sarjassaan. Mutta millainen oli mies myytin takana?

Kalle Päätalo - Kirjailijan elämä tuo esiin todellisen, inhimillisemmän Kalle Päätalon: epävarman, pikkutarkan, työhönsä liikaakin uppoutuvan miehen kirjavine naissuhteineen. Oliko Päätalo sittenkään niin keskiverto ja jokamiesmäinen kuin on ymmärretty? Tai niin rehellinen? Millaisista asioista ja tunteista laveasanainen kirjailija vaikeni?

Kalle Päätalo on suomalaisessa kirjallisuudessa ainutlaatuinen ilmiö. Suosittu kirjailija on pysytellyt levikkilistojen kärjessä vuosikymmenestä toiseen. Uusi elämäkerta seuraa vaihe vaiheelta, millaisen elämän vetovoimainen kirjailija eli.


Tuotesuositukset