Kansallismaisemat — Retkeilijän opas

Kesäläinen, Tuomo
Nimeke: Kansallismaisemat — Retkeilijän opas
Tekijät: Kesäläinen, Tuomo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518583632
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 6.7.2023
Hinta: 32,00 € 18,00 € (16,36 € alv 0 %)

Kustantaja: SKS Kirjat
Sarja: Kirjokansi 325
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 173
Tuoteryhmät: Luonto ja eläimet
Retkeily ja vaeltaminen
Syksy 2023
Kesäale
Kirjastoluokka: 79.4 Retkeily. Ulkoilu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kansallismaisema, luonnonmaisema, kulttuurimaisema, perinnemaisema, maisema, nähtävyydet, näköalapaikat, luontokohteet, matkailukohteet, kaupunkimatkailu, luontomatkailu, retkeily, kansallispuistot, maailmanperintökohteet, kulttuurihistorialliset suojelukohteet
Koe ikoniset kansallismaisemat! Tarjolla on seikkailuja merellisestä Helsingistä pohjoiseen Utsjokilaaksoon.

Tiesitkö, että Suomessa on 27 virallista kansallismaisemaa? Joukossa on kaksi UNESCO:n maailmanperintöluetteloon valittua kohdetta sekä maamme suosituimpia kansallispuistoja.

Lähde patikoimaan Kolin ja Pallastunturin maastoon, melo Aurajoen ja Oulangan komeissa maisemissa, nauti auto- tai pyöräretkistä kansallismaisemia halkovilla teillä. Tutustu maamme merkittävimpiin rakennettuihin ympäristöihin mahtavista linnoista sympaattisiin ruukkikyliin.

Teos esittelee kansallismaisemat ja vinkkaa niiden parhaat käyntikohteet. Pääset nauttimaan lumoavan kauniiden luontokohteiden ja näköalapaikkojen rauhasta ja tutustumaan suomalaista identiteettiä kuvaaviin maisemiin. Näkymää katsellaan silmillä, maisemaa myös sydämellä.


Tuotesuositukset