Kielenoppiminen luokan ulkopuolella

Kotilainen, Lari; Kurhila, Salla; Kalliokoski, Jyrki
Nimeke: Kielenoppiminen luokan ulkopuolella
Tekijät: Kotilainen, Lari (Toimittaja)
Kurhila, Salla (Toimittaja)
Kalliokoski, Jyrki (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789518581270
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 35,00 € (31,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura
Sarja: Tietolipas 262
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 360
Tuoteryhmät: Syksy 2019
Kielet ja kielitiede
Tietolipas
Kirjastoluokka: 87 KIELITIEDE
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kielen oppiminen, kielen omaksuminen, opetusmenetelmät, vaihtoehtoiset menetelmät, oppimistyylit, oppimisympäristö, monipuolisuus, työelämä, kieltenopetus, kieli ja kielet, opetus
Kielenoppiminen ja -opetus ovat suurten haasteiden edessä: lisääntynyt kansainvälinen liikkuvuus on synnyttänyt uusia opetustarpeita, eikä perinteinen opettajan johdolla luokkahuoneessa tapahtuva kielenopiskelu enää tarkoituksenmukaisesti valmista kaikkiin niihin moninaistuviin ympäristöihin, joita kielenkäyttäjä arjessaan kohtaa. Myös kielenoppimisen tutkimuksessa on viime aikoina noussut esiin enenevää kiinnostusta tutkia oppimista myös muissa kuin perinteisissä luokkahuoneympäristöissä.

Teos lähestyy tätä ajankohtaista ongelmakenttää analysoimalla aitoja vuorovaikutustilanteita, ja tarjoaa tuoreita näkökulmia niin kielenoppimisen tutkimukseen kuin opetuksen kehittämiseen. Kirja on suunnattu tutkijoille, opettajille, opiskelijoille ja muille kielenoppimisesta kiinnostuneille.


Tuotesuositukset