Matkailunkestävä Suomi? — Vastuullinen suunnittelu kulttuuri- ja luontoympäristöissä

Veijola, Soile
Nimeke: Matkailunkestävä Suomi? — Vastuullinen suunnittelu kulttuuri- ja luontoympäristöissä
Tekijät: Veijola, Soile (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789518586404
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 13.9.2023
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura
Sarja: Tietolipas 283
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 500
Tuoteryhmät: Syksy 2023
Yhteiskunta
Tietolipas
Kirjastoluokka: 34.5 Yhdyskuntasuunnittelu. Kaupunkisuunnittelu Ympäristönsuunnittelu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: matkailuala, matkailu, vastuullisuus, suunnittelu, kulttuurimatkailu, luontomatkailu, kestävä matkailu, kestävä kehitys, matkailupalvelut, ympäristösuunnittelu, ympäristönmuutokset, matkailukohteet, yhdyskuntasuunnittelu, rakentaminen, maankäyttö, infrastruktuurit
Suomen on ryhdyttävä matkailun vastuullisen suunnittelun edelläkävijäksi. Matkailunkestävä Suomi? kokoaa yhteen matkailun vastuullisen suunnittelun tavoitteita, tietoa ja tekniikkaa yleistajuisesti ja mukaansatempaavasti.

Matkailulle tarjotaan vahvaa roolia kestävän kehityksen edistäjänä, jossa taloudellinen menestys on vain yksi osatekijä. Kirja rakentaa uudenlaista luottamusta matkailun kestävään tulevaisuuteen.

Teos avaa matkailusuunnittelun historiaa ja nykypäivää sekä hyvinvoinnin ja osallistumisen osatekijöitä monipuolisen asiantuntijatiedon pohjalta. Matkailu nivotaan osaksi kaikkien lajien elinolosuhteita turvaavaa ympäristösuunnittelua.

Kirja soveltuu oppikirjaksi eri koulutusaloille ja käsikirjaksi suunnittelijoille, liiketoiminnan ja kiinteistöjen kehittäjille sekä poliittisille päättäjille. Samalla se esittelee matkailua koskevaa tutkimustietoa niin matkailijoille kuin matkailualueiden asukkaillekin.


Tuotesuositukset