Millaista on olla kissa?

Telkänranta, Helena
Nimeke: Millaista on olla kissa?
Tekijät: Telkänranta, Helena (Kirjoittaja)
Karala, Maija (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789522226907
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 9.1.2023
Hinta: 26,00 € (23,64 € alv 0 %)

Kustantaja: SKS Kirjat
Sarja: Kirjokansi 254
Painos: 3. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 156
Tuoteryhmät: Luonnontieteet
Luonto ja eläimet
Kevät 2023
Kirjastoluokka: 67.452 Kissat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: lemmikkieläimet, kissa, eläinten käyttäytyminen, tunteet, aistit, tietoisuus, älykkyys, oppimiskyky, eläinten hyvinvointi, ihminen-eläinsuhde, etologia
E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Äänikirja, 2023
MP3
17,90 €

Kirja, jonka kissasi haluaisi sinun lukevan.

Tiedätkö, mitä hännänpään heilahdus merkitsee? Onko kissan hassu ilme sittenkin kipua? Kissa viestii jatkuvasti eleillään ja ilmeillään, ja jos osaamme, voimme lukea näitä viestejä. Kun ymmärrämme, mitä lemmikkimme yrittää sanoa, osaamme paremmin antaa sille hyvän elämän.

Tuorein tutkimustieto murtaa monia kissoihin liittyviä myyttejä. Arvaamattomalta näyttävän käyttäytymisen takaa löytyy loogisia syitä, ja kissan kiintymys perheenjäseniään kohtaan osoittautuu syvemmäksi kuin moni on uskonut. Tämä jokaista kissaihmistä puhutteleva kirja tekee yhteiselosta kehräävän perheenjäsenen kanssa entistä antoisampaa.

Helena Telkänranta on eläinten käyttäytymistieteen tohtori. Hänen teoksensa Millaista on olla eläin? (SKS 2015) sai Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon, Lauri Jäntin palkinnon ja Finlandia-ehdokkuuden. Teos palkittiin myös vuoden eläinsuojelutekona. Nykyään Telkänranta johtaa perustamaansa tutkimus- ja tiedeviestintäyritystä nimeltä Arador Innovations. Aiemmin hän on työskennellyt tutkijana Helsingin yliopistossa ja Bristolin yliopistossa Britanniassa. 

Helena Telkänranta on eläinten käyttäytymistieteen tohtori, joka on työskennellyt tutkijana Helsingin yliopistossa ja Bristolin yliopistossa Britanniassa. Nykyään Telkänranta johtaa perustamaansa tutkimus- ja tiedeviestintäyritystä nimeltä Arador Innovations.

Telkänrannan teos Millaista on olla eläin? sai ilmestyessään Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon, Lauri Jäntin palkinnon ja Finlandia-ehdokkuuden. Kirja palkittiin myös vuoden eläinsuojelutekona.


Tuotesuositukset