Netin pimeä puoli

Haasio, Ari
Nimeke: Netin pimeä puoli
Tekijät: Haasio, Ari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522223913
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 9,00 € (8,18 € alv 0 %)

Kustantaja: SKS Kirjat
Sarja: Kirjokansi 11
Painos: 1. painos, 2013
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 156
Tuoteryhmät: Yhteiskunta
Kirjastoluokka: 61.72 Internet. Intranet. Ekstranet
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: Internet, tietoverkot, sosiaalinen media, verkkopalvelut, käyttö, haitat, riskit, nettiriippuvuus, pelihimo, tietoturva, hakkerointi, tietotekniikkarikokset
Nettiriippuvuus, pedofiilit, nettihuijaukset ja tietomurrot - kuinka internetin paljon puhuttuihin vaaroihin tulisi suhtautua? Osa verkon käyttäjistä luottaa nettipalveluihin turhankin sinisilmäisesti, osa taas pelkää nettirikoksia lähes neuroottisesti. Harvalla on tarkkaa tietoa verkon todellisista vaaroista ja siitä, kuinka ne voi välttää.

Netin pimeä puoli kertoo internetin lieveilmiöistä kaunistelematta ja liioittelematta. Teos antaa havainnollisia esimerkkejä verkkorikollisten toimintatavoista, chattien lieveilmiöistä, sosiaalisen median sudenkuopista, nettiriippuvuuden eri muodoista, vihapuheesta ja kiusaamisesta. Teos tarjoaa myös käytännön vinkkejä riskien hallintaan. Mistä tunnistaa huijauksen? Kuinka lapsia voi suojella netin vaaroilta? Milloin on syytä epäillä, että on joutunut verkkorikollisten uhriksi? Teoksen kirjoittaja on paneutunut verkon arkitodellisuuteen tutkivan journalismin ja osallistuvan havainnoinnin keinoin sekä haastatellut verkon lieveilmiöiden parissa työskenteleviä henkilöitä.


Tuotesuositukset