Pitkät vaellukset — Kuukausiksi retkelle

Laaksonen, Jouni; Mattila, Päivi
Nimeke: Pitkät vaellukset — Kuukausiksi retkelle
Tekijät: Laaksonen, Jouni (Kirjoittaja)
Mattila, Päivi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518584752
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 8.8.2024 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 8.8.2024
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: SKS Kirjat
Sarja: Kirjokansi 331
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 224
Tuoteryhmät: Syksy 2024
Retkeily ja vaeltaminen
Kirjastoluokka: 79.4 Retkeily. Ulkoilu
Pitkissä vaelluksissa on elämän mullistavaa taikaa.

Oli unelmasi sitten hiihtoretki Lapin halki, pyöräily Helsingistä Välimerelle, melonta Virolahdelta Tornioon, patikointi Santiago de Compostelaan tai vaikkapa Pacific Crest Trailin vaellus Yhdysvaltojen poikki, tämä kirja auttaa tekemään haaveistasi totta.

Ensimmäinen suomalainen opaskirja pitkiin vaelluksiin antaa selkeät ohjeet matkan suunnitteluun ja toteutukseen. Millaisia pitkiä retkeilyreittejä maailmalta löytyy ja minne Suomen erämaissa voi suunnata? Miten ulkomailla vaeltaminen eroaa kotimaan retkeilystä?

Teos on myös tulvillaan tarinoita, joissa kerrotaan huikeista retkistä sekä Suomessa että ulkomailla. Laajoissa henkilöhaastatteluissa tutustutaan 14 vaellusseikkailuun ja lyhyemmin esitellään yli 50 muuta pitkää vaellusta. Konkarit kertovat muun muassa siitä, mitä oppivat itsestään ja luonnosta matkan aikana.

Retkeilytoimittaja Päivi Mattila on tehnyt useita superpitkiä vaelluksia niin Suomessa kuin ulkomailla. Jouni Laaksonen on palkittu tietokirjailija ja eräopas, joka on kirjoittanut retkeilystä yli 20 vuotta.


Tuotesuositukset