Soturit — Assassiineista samuraihin

Kouvola, Karolina
Nimeke: Soturit — Assassiineista samuraihin
Tekijät: Kouvola, Karolina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522227317
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 24,00 € (21,82 € alv 0 %)

Kustantaja: SKS Kirjat
Sarja: Kirjokansi 126
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 300
Tuoteryhmät: Historia
Kirjastoluokka: 91 MAAILMANHISTORIA. EUROOPAN HISTORIA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: soturit, viikingit, berserkit, assassiinit, temppeliherrat, samurait, lakotat, tugeenit, sodat, kulttuurihistoria, kansanperinne, kulttuuriantropologia, historia
E-kirja, 2017
EPUB
6,90 €

Keitä olivat Lähi-idän mystiset assassiinit? Kärsivätkö temppeliherrat post-traumaattisesta stressistä? Miksi matkamiehen tuli varoa kauhistuttavia tugeeni-kuristajia yöpyessään vanhan Intian valtateillä?

Historialliset soturiryhmät ja soturisankarit ovat aina kiinnostaneet ihmisiä. Suuri osa kauan sitten kadonneista soturiyhteisöistä elää yhä kirjoissa, elokuvissa ja peleissä - jokin näissä väkivallan ammattilaisissa kiehtoo.

Soturit - assassiineista samuraihin esittelee mystisiä soturikulttuureita ympäri maailman. Se kertoo, miten myytteihin ja rituaaleihin kietoutuneet soturiheimot syntyivät, ja millaista oli elämä historian pelätyimpien taistelijoiden joukossa.

Soturikulttuureita tutkinut Karolina Kouvola on myös kääntänyt islantilaisia viikinkisaagoja. Hän valmistelee väitöskirjaansa suomalais-kalevalaisesta loitsurunoudesta Helsingin yliopistossa.


Tuotesuositukset