Suomalaisten arvot — Mikä meille on oikeasti tärkeää?

Helkama, Klaus
Nimeke: Suomalaisten arvot — Mikä meille on oikeasti tärkeää?
Tekijät: Helkama, Klaus (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522225504
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 19,00 € (17,27 € alv 0 %)

Kustantaja: SKS Kirjat
Sarja: Kirjokansi 60
Painos: 2. painos, 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 252
Tuoteryhmät: Yhteiskunta
Kirjastoluokka: 30 YLEINEN YHTEISKUNTATIEDE
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: arvot (käsitykset), suomalaiset, kansallinen identiteetti, suomalaisuus, kulttuuri, kulttuurierot, luontoarvot, tasa-arvo, työ, ahkeruus, rehellisyys, sivistys, koulutus, maanpuolustustahto, muutos, kaunokirjallisuus, kirjallisuudenhistoria
E-kirja, 2015
EPUB
6,90 €

Suomalaiset arvostavat luontoa, rehellisyyttä ja sivistystä – vai arvostavatko? Onko vapaus oikeiston hyve ja tasa-arvo vasemmiston? Kuinka uskonto ja talous vaikuttavat arvomaailmaan?

Suomalaisten arvot kertoo, mitkä arvot kuuluvat suomalaisten omakuvaan ja vastaavatko ne yksilöiden arvoja ja toimintaa. Teoksessa pohditaan myös, miten ihmisen ikä ja koulutus muuttavat arvoja ja miten arvomaailma vaikuttaa maiden kilpailukykyyn.

Professori Klaus Helkama on Suomen keskeisimpiä arvotutkijoita. Hänen uransa on tuottanut runsaasti paitsi tieteellistä tietoa myös omakohtaisia kokemuksia kulttuurien arvoeroista. Havainnot uimahalleista, kirjallisuudesta ja laulujen sanoituksista höystävät nautittavaa teosta. Kirja sisältää myös testin, jonka avulla avulla voi kartoittaa omat arvonsa.


Tuotesuositukset