Yhdentyvä Eurooppa — Euroopan unionin taloushistoria

Pihkala, Erkki
Nimeke: Yhdentyvä Eurooppa — Euroopan unionin taloushistoria
Tekijät: Pihkala, Erkki (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789517469746
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 24,00 € 12,90 € (11,73 € alv 0 %)


Kustantaja: SKS Kirjat
Sarja: Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia 1168
Painos: 1. painos, 2008
Kieli: suomi
Sivumäärä: 485
Tuoteryhmät: Historia
SKS:n toimituksia
Kirjastoluokka: 36.61 Kansainväliset talousjärjestöt
Kansalliskirjaston asiasanat: integraatio, Eurooppa, talousyhteisöt, organisaatio, yhteismarkkinat, globalisaatio, kauppapolitiikka, kehityspolitiikka, valuuttapolitiikka, maatalouspolitiikka, kalastuspolitiikka, liikennepolitiikka, elinkeinopolitiikka, kilpailupolitiikka, ympäristöpolitiikka, energiapolitiikka, sosiaalipolitiikka, siirtolaisuus, verotus, taloushistoria, historia, Eurooppa, Euroopan unioni
Teos on ensimmäinen suomenkielinen esitys Euroopan unionin kehitysvaiheista. Kirjassa vedetään yhteen Euroopan integraation pitkä linja EEC:n laajenemisesta ja yhteismarkkinoitten luomisesta Euroopan unionin ja euroalueen muodostamiseen. Toinen, laajempi osa käsittelee Euroopan unionin kehityksen alakohtaisia kysymyksiä, kuten kauppaa ja valuuttaoloja sekä maatalous-, liikenne-, alue- ja sosiaalipolitiikkaa. Tekstiä täydentävät tiiviit tilastot.

Teos sopii niin Euroopan unionin taloushistoriasta kiinnostuneille kuin oppikirjaksi korkeakouluihin. Se on liitteittensä ansiosta myös EU:ta koskeva käsikirja ja hyödyllinen yleissivistävä tietopaketti Euroopan unionin 50-vuotisesta historiasta.


Tuotesuositukset