Eläin ja ihminen — Mikä meitä yhdistää?

Telkänranta, Helena
Nimeke: Eläin ja ihminen — Mikä meitä yhdistää?
Tekijät: Telkänranta, Helena (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522228420
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 21.10.2016
Hinta: 6,90 € (6,27 € alv 0 %)

Kustantaja: SKS Kirjat
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 181
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: 58 ELÄINTIEDE
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: käyttäytymisen psykologia, käyttäytyminen, ihminen, etologia, eläinten käyttäytyminen, eläimet
Äänikirja, 2019
MP3
17,90 €

Kovakantinen kirja, 2016

16,00 €

Vasentassuiset kissat, musikaaliset valaat ja reilua peliä vaativat apinat. Monilta eläimiltä on tutkimuksissa löytynyt ominaisuuksia, joita ennen ajateltiin vain ihmisen erityispiirteinä.

Mustakarhu osaa laskea kymmeneen, talitiaisilla on hallussaan lauserakenteen alkeet ja preeriamyyrä lohduttaa kumppaniaan tiukan paikan tullen. Kalatkin ovat osoittautuneet luultua älykkäämmiksi.

Eläin ja ihminen on ajantasainen katsaus tieteen tuottamaan tietoon ihmisten ja eläinten yllättävistä yhtäläisyyksistä. Uusi tieto tuo lisävaloa myös omien ominaisuuksiemme alkuperään.

Samalla teos avaa uusia näkymiä siihen, mitkä loppujen lopuksi ovat ne piirteet, jotka todella erottavat ihmisen muista eläinlajeista.

Helena Telkänranta on eläinten käyttäytymistä ja kognitiota tutkiva evoluutiobiologi ja tietokirjailija. Hänen edellinen kirjansa Millaista on olla eläin? voitti Lauri Jäntin tietokirjapalkinnon. Teos oli myös Tieto-Finlandia-ehdokkaana.


Tuotesuositukset