Henri Juva — Humanisti vai liikemies?

Syrjälä, Jari
Nimeke: Henri Juva — Humanisti vai liikemies?
Tekijät: Syrjälä, Jari (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518583403
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 19.4.2023
Hinta: 33,00 € (30,00 € alv 0 %)

Kustantaja: SKS Kirjat
Sarja: Kirjokansi 313
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 256
Tuoteryhmät: Elämäkerrat
Kevät 2023
Kirjastoluokka: 99.16 Elämäkerrat. Muistelmat, Tekniikan, tuotantoelämän, kaupan ja talouselämän edustajat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: yrittäjät, LVI-ala, talotekniikka, yrityskaupat, yritysjärjestelyt, henkilöhistoria
Yrittäjän poika Henri Juva opiskeli kirjallisuutta ja estetiikkaa, jotta ei joutuisi LVI-alalle isänsä työtä jatkamaan. Toisin kävi - Juva otti isänsä urakointiliikkeen hoitaakseen 27-vuotiaana. Yritys kasvoi nopeasti, ja Juvasta sukeutui Suomen LVI-yrityskauppojen kultasormi. Viimeisin Juvan myymä konserni Quattro Mikenti Group kuuluu Suomen kolmen suurimman talotekniikkayrityksen joukkoon, ja se on liikevaihdoltaan noin 230 miljoonaa euroa.

Henri Juvan ainutlaatuinen tarina todistaa, ettei yrittäjän onnistuakseen tarvitse olla alansa ammattilainen: selkeä strategia, omistautuminen tekemiseen ja kyky motivoida yrityksissä oleva henkilöstö riittävät luomaan menestyksen puitteet. Kirja jakaa yli 70 yrityskaupan ja yritysjärjestelyn konkarin opit ja antaa runsaasti konkreettisia esimerkkejä lukijan pohdittaviksi ja omaan toimintaansa sovellettaviksi. Kirjassa avataan myös Juvan harvoin julkisuudessa ollutta henkilökohtaista elämää.


Tuotesuositukset