Mediahistoria — Viestinnän merkityksiä ja muodonmuutoksia puheesta bitteihin

Kortti, Jukka
Nimeke: Mediahistoria — Viestinnän merkityksiä ja muodonmuutoksia puheesta bitteihin
Tekijät: Kortti, Jukka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522227676
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 15.8.2016
Hinta: 6,90 € (6,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 383
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: 07 VIESTINTÄ. JOUKKOVIESTINTÄ
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: media, joukkoviestintä, joukkoviestimet, viestintä, viestintätekniikka, mediakulttuuri, teknologinen kehitys, kehitys, muutos, globalisaatio, vaikutukset, yhteiskunnalliset vaikutukset, historia
Pehmeäkantinen kirja, 2016

27,00 €

Mediahistoria on yleisesitys viestinnän historiasta ja synteesi median roolista historiassa. Teos kertoo valikoidusti median historian pääpiirteet puheen synnystä sosiaaliseen mediaan. Painotus on 1400-luvulla tapahtuneen kirjapainotaidon keksimisen jälkeisessä ajassa. Katsaukset pitävät sisällään tärkeimpien mediateknologioiden historian tiivistetysti kuljettaen erikseen mukana myös huomioita suomalaisen median kehityksestä.

Teos on kaivattu ensimmäinen suomenkielinen yleisesitys mediahistoriasta, joka ei oppialana ole kovin vanha kansainvälisestikään. Ensisijaisesti teos palvelee oppimateriaalina historian ja mediatutkimuksen yliopistollisissa opintokokonaisuuksissa, mutta sitä voidaan hyödyntää monen alan tutkimuksessa perusteoksena. Se palvelee kasvavaa monitieteistä tarvetta hahmottaa median merkitystä historiassa.


Tuotesuositukset