Rituaalikirja — Etsijän opas

Ranta, Reetta
Nimeke: Rituaalikirja — Etsijän opas
Tekijät: Ranta, Reetta (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518584622
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 19.7.2023
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: SKS Kirjat
Sarja: Kirjokansi 348
Painos: 2. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 324
Tuoteryhmät: Kansanperinne
Kulttuuri
Syksy 2023
Kekri
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elämäntaito, arki, elämäntapa, luonnonmukaisuus, vuorokaudenajat, viikonpäivät, vuodenkierto, elämänkaari, rituaalit, perimätieto
E-kirja, 2023
EPUB
14,90 €

Äänikirja, 2023
MP3
17,90 €

Löydä rituaalien voima arjessasi.

Kaipaatko merkityksellisyyttä ja juurevuutta? Milloin on aika levätä, aika uudistua tai päästää irti? Rituaalikirja on käsikirja sinulle, joka haluat palauttaa harmonian ja pyhyyden arkeesi. Se on opas itseään etsiville, luonnosta vieraantuneille ja yhteyttä kaipaaville.

Muinaiset kulttuurit ja alkuperäiskansat ymmärsivät luonnon voiman ja sen vaikutuksen elämäämme. Laulut, runot ja taiat ovat auttaneet siirtymään elämänvaiheesta toiseen. Rituaalikirja kutsuu herättämään henkiin unohtuneita perinteitä ja aloittamaan uusia. Luo omia rituaaleja, jotka vahvistavat yhteyttäsi luontoon, vuodenkiertoon ja omaan sisimpääsi.

Reetta Ranta (MA) on tarinankertoja, valmentaja ja media-alan yrittäjä. Hänen kutsumuksenaan on toimia siltana ikiaikaisen viisauden ja modernin maailman välillä ja auttaa kanssakulkijoitaan löytämään tie takaisin kotiin - siis luontoon. Reetta tunnetaan myös Sauna Sisters -tapahtumista ja Metsien kätkemä -tv-sarjasta, joka yhdistää luontoretkeilyä ja mytologiaa.


Tuotesuositukset