Sota Venäjällä - Venäjä sodassa

Luntinen, Pertti
Nimeke: Sota Venäjällä - Venäjä sodassa
Tekijät: Luntinen, Pertti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522227089
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 2.12.2015
Hinta: 6,90 € (6,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 1037
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: 97.1 Venäjän ja Neuvostoliiton historia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: sotahistoria, sodat, sotatoimet, strategiat, sotilaspolitiikka, historia, turvallisuuspolitiikka, puolustusvoimat, asevoimat, armeijat, puna-armeija, puolustuspolitiikka
Pehmeäkantinen kirja, 2015
A-formaatin pokkari
10,00 €

Sota on koetellut Venäjää sen historian alusta lähtien. Milloin ovat venäläiset lähteneet valloittamaan Aasian maita, milloin taas läntisiä naapureitaan. Kun Venäjä on ollut heikko ja hajanainen, ovat skyyttalaiset, tataarit, turkkilaiset, puolalaiset, saksalaiset, ruotsalaiset ja joukon jatkona suomalaisetkin hyökänneet maahan tuoden hävitystä, orjuutta ja kuolemaa. Venäjän tsaari, keisari, pääsihteeri on koettelemuksista selvitäkseen pannut kansan yrittämään kaikkensa hintaa laskematta ja uhreja säikkymättä. Kansanvaltaa ei sodan uhatessa ole haikailtu, talonpojat ovat ruokkineet sotaväen ja työläiset takoneet aseita.

Sota Venäjällä - Venäjä sodassa on ensimmäinen kattava, kaikki venäläisten sodat sisältävä teos aiheesta. Taistelut, sotavalmistelut ja sotien seuraukset on kirjassa kerrottu yleistajuisesti ja asiallisesti. Millään muulla kielellä ei ole ilmestynyt vastaavanlaista esitystä. Kirjaa täydentää runsas kartta-aineisto, kattava kirjallisuusluettelo ja hakemisto.


Tuotesuositukset