Sota Venäjällä, Venäjä sodassa

Luntinen, Pertti
Nimeke: Sota Venäjällä, Venäjä sodassa
Tekijät: Luntinen, Pertti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522226662
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 10,00 € (9,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura
Sarja: SKS:n toimituksia 1159
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 1037
Tuoteryhmät: Historia
SKS:n Toimituksia
Kirjastoluokka: T97.1 Venäjän ja Neuvostoliiton historia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: sotahistoria, sodat, sotatoimet, strategiat, sotilaspolitiikka, historia, turvallisuuspolitiikka, puolustusvoimat, asevoimat, armeijat, puna-armeija, puolustuspolitiikka
E-kirja, 2015
EPUB
6,90 €

Sota on koetellut Venäjää sen historian alusta lähtien. Milloin ovat venäläiset lähteneet valloittamaan Aasian maita, milloin taas läntisiä naapureitaan. Kun Venäjä on ollut heikko ja hajanainen, ovat skyyttalaiset, tataarit, turkkilaiset, puolalaiset, saksalaiset, ruotsalaiset ja joukon jatkona suomalaisetkin hyökänneet maahan tuoden hävitystä, orjuutta ja kuolemaa. Venäjän tsaari, keisari, pääsihteeri on koettelemuksista selvitäkseen pannut kansan yrittämään kaikkensa hintaa laskematta ja uhreja säikkymättä. Kansanvaltaa ei sodan uhatessa ole haikailtu, talonpojat ovat ruokkineet sotaväen ja työläiset takoneet aseita.

Sota Venäjällä Venäjä sodassa on ensimmäinen kattava, kaikki venäläisten sodat sisältävä teos aiheesta. Taistelut, sotavalmistelut ja sotien seuraukset on kirjassa kerrottu yleistajuisesti ja asiallisesti. Millään muulla kielellä ei ole ilmestynyt vastaavanlaista esitystä. Kirjaa täydentää runsas kartta-aineisto, kattava kirjallisuusluettelo ja hakemisto.


Tuotesuositukset