Vaellusvarusteet

Määttä, Ossi
Nimeke: Vaellusvarusteet
Tekijät: Määttä, Ossi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789518582413
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 2.3.2022
Hinta: 33,00 € (30,00 € alv 0 %)

Kustantaja: SKS Kirjat
Sarja: Kirjokansi 263
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 334
Tuoteryhmät: Luonto ja eläimet
Kevät 2022
Retkeily ja vaeltaminen
Kirjastoluokka: 79.4 Retkeily. Ulkoilu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: retkeilyvarusteet, vaatteet, jalkineet, retkeily, vaellus, varustautuminen, eräretkeily, varusteet
Retkeily- ja vaellusvarusteiden käsikirja.

Perusteellinen varusteopas kertoo, mitä vaellukselle kannattaa ottaa mukaan. Kirja käy läpi kaikki retkeilijän ja vaeltajan eri olosuhteissa tarvitsemat vaatteet ja välineet sekä opastaa myös niiden käytössä ja huollossa. Kirja kattaa vaellusvarusteet laajasti ja seikkaperäisesti retkikeittimistä riippumattoihin ja leijahiihdosta liukulumikenkiin.

Kun vaellusvarusteet ovat kunnossa, voi luontoseikkailusta nauttia täysin rinnoin kaikkina vuodenaikoina – myös perheen pienimpien vaeltajien kanssa.

Ossi Määttä on retkeilytoimittaja ja -kirjailija. Hän kirjoittaa suosittua Kevyesti kairassa -vaellusblogia ja on Retki-lehden vakituinen avustaja. Ossilla on kokemusta pitkistä vaelluksista Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja kauempanakin. Koulutukseltaan hän on erä- ja luonto-opas sekä diplomi-insinööri. Vapaa-ajallaan Ossi viihtyy myös kiipeilyn parissa kalliolla, jäällä ja vuorilla.


Tuotesuositukset