Perinnevegeä
Ljokkoi, Anniina; Kaski, LiisaTuotetiedot
Nimeke: | Perinnevegeä | ||
Tekijät: | Ljokkoi, Anniina (Kirjoittaja) Kaski, Liisa (Kirjoittaja) Mathisen, Tuuli (Valokuvaaja) |
||
Tuotetunnus: | 9789518585339 | ||
Tuotemuoto: | Pehmeäkantinen kirja | ||
Saatavuus: | Toimitusaika 1-3 arkipäivää | ||
Ilmestymispäivä: | 23.3.2023 | ||
Hinta: | 30,00 € (27,27 € alv 0 %) | ||
|
|||
Lisätiedot
Kustantaja: | SKS Kirjat |
Sarja: | Kirjokansi 264 |
Painos: | 2. painos, 2023 |
Julkaisuvuosi: | 2023 |
Kieli: | suomi |
Sivumäärä: | 222 |
Tuoteryhmät: | Kevät 2023 Historia Ruoka ja ruokakulttuuri Kekri & pyhäinpäivä Jouluaitta |
Kirjastoluokka: | 68.221 Vegaaniruoat |
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: | ruokaperinne, kasvisruoat, kasvisravinto, ruokakulttuuri, ruoka-aineet, itämerensuomalaiset kansat |
Esittelyteksti
Hampputofu, härkäpapu, kaurajogurtti, naurisleipä - mitä kasvisruokia esivanhempamme söivät?
Suomessa on kerätty villivihanneksia ja juotu kauramaitoa vuosisatojen ajan - karjalanpaisti ei ole koko totuus perinneruoastamme.
Perinnevegeä ammentaa entisaikojen ruokapöytien parhaimmistosta ja lähestyy yhteistä ruokaperintöämme ilmastolle ja eläimille lempeästä näkökulmasta. Kirja tarjoaa yli 50 kasvisruokareseptiä, jotka voi toteuttaa kokonaan vegaanisina. Ainekset löytyvät lähikaupasta tai -metsästä.
Ruuanlaiton ohessa teos kertoo esivanhempiemme ruokakulttuurista ja eri ainesten taustoista. Tärkeään osaan nousevat vanhat viljelykasvimme härkäpapu, herne, nauris, ohra ja hamppu.
Teos on palkittu vuoden 2022 Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla.
Suomessa on kerätty villivihanneksia ja juotu kauramaitoa vuosisatojen ajan - karjalanpaisti ei ole koko totuus perinneruoastamme.
Perinnevegeä ammentaa entisaikojen ruokapöytien parhaimmistosta ja lähestyy yhteistä ruokaperintöämme ilmastolle ja eläimille lempeästä näkökulmasta. Kirja tarjoaa yli 50 kasvisruokareseptiä, jotka voi toteuttaa kokonaan vegaanisina. Ainekset löytyvät lähikaupasta tai -metsästä.
Ruuanlaiton ohessa teos kertoo esivanhempiemme ruokakulttuurista ja eri ainesten taustoista. Tärkeään osaan nousevat vanhat viljelykasvimme härkäpapu, herne, nauris, ohra ja hamppu.
Teos on palkittu vuoden 2022 Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla.